Aşağı Özbağ Gaziler Ortaokulu

Vizyon: Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen koşullarına yanıt verecek beceriler kazandırmak.

Misyon: Ne olmak istediğimizdir. İdeallerimiz, hatta ulaşabileceğimizi asla düşünemediğimiz hayallerimizdir. Yönümüzü belirler, Hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir.

Başarılar: "Başarılarımız" menüsüne göz atınız.

Saatler: 08.45-15.30
Isınma: Kalorifer (kömür)
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuzun başlangıç ve bitiş saatlerine uygun olarak İlçe MEM tarafından taşıma ihalesi kapsamında taşıma yapılmakta ve İspir´den belediye servisi ile ulaşım sağlanmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Yok.
Okulun Sınav Başarı Durumu: Yok
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: Yok
Sportif Etkinlikler: Okulumuz ilçede düzenlenen sportif faaliyetlere katılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzda Fen ve Teknoloji dersi kapsamında laboratuvarda deneyler yapılmakta ve dersler uygulamalı işlenmektedir.
Proje Çalışmaları: Okulumuzda imkanlar dahilinde çeşitli dallarda proje çalışmaları yapılmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Yok.
Diğer Hususlar: Yok.

WEB - https://aogo.meb.k12.tr

Adres - AŞAĞI ÖZBAĞ MAH. AŞAĞI ÖZBAĞ MERKEZ /3 SK. NO 1 İSPİR / ERZURUM

Öğretim Şekli :Normal eğitim.

Yerleşim Yeri - Okulumuz merkez Aşağı Özbağ Mahallesi sınırları içerisinde D050 karayolu kenarında bulunmaktadır.

Adres - AŞAĞI ÖZBAĞ MAH. AŞAĞI ÖZBAĞ MERKEZ /3 SK. NO 1 İSPİR / ERZURUM

Ulaşım Okulumuz ana yol üzerinde bulunduğu için (D050 karayolu) ulaşım konusunda hiçbir sıkıntısı bulunmamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İspir ilçesine 2 km, Erzurum iline 138 km uzaklıktadır.